Autor:
Iasmina Ardelean
|
marţi, 31 ianuarie 2017 | 0 Comentarii
| 26 Vizualizari

<!–

–>

Raluca Turcan

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a vorbit la RFI despre ordonanţele de urgenţă privind graţierea şi modificarea codurilor penale.

“Aceste două Ordonanţe reprezintă o premieră nefastă şi extrem de periculoasă pentru bunul mers al Jlegalizareustiţiei şi pentru lupta anticorupţie. Practic, Guvernul încearcă prin aceste două Ordonanţe să dea o dublă lovitură: să legalizeze furtul din avuţia publică, prin modificările la Codul Penal şi să-i scape de rigorile legii şi de închisoare pe o serie de potentaţi din rândurile majorităţii de la Putere. Este un act de banditism politic (…). Ar fi un dezastru pentru societatea românească să asistăm la o Putere care legalizează furtul”.

Turcan a precizat că “Partidul Naţional Liberal va depune o moţiune de cenzură (…). Dacă Guvernul merge mai departe cu aceste două Ordonanţe, PNL-ul fără ezitare va depune moţiune de cenzură”.

Întrebată dacă PNL va depune moţiunea de cenzură şi în cazul în care Guvernul îşi asumă răspunderea în Parlament, Raluca Turcan a răspuns: “Evident, este un act politic necesar să depunem moţiune de cenzură dacă Guvernul îşi asumă răspunderea”.

Tag-uri:
Turcan, Raluca Turcan, ordonanţă, ordonanţă de urgenţă, graţiere, modificare, Cod penal, decizie, PNL, premieră, nefast, periculos, Justiţie, legalizare, furt, dezastru, moţiune, moţiune de cenzură, Guvern, ezitare, asumare, răspundere, Parlament, act politic

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ce a DECLARAT Raluca Turcan despre ordonanţele de urgenţă privind graţierea şi modificarea codurilor penale. DECIZIA pe care o va lua PNL.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/raluca-turcan-465x390-2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/raluca-turcan-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Iasmina Ardelean | marţi, 31 ianuarie 2017 | 0 Comentarii | 26 Vizualizari <!-- --> ...

Preluat de la EVZ