Autor:
Adrian Dumitru
|
marţi, 31 ianuarie 2017 | 0 Comentarii
| 4 Vizualizari

<!–

–>

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dispus, în cursul zilei de marţi, achitarea lui Ludovic Orban. Fostul deputat fusese acuzat de săvârşirea infracţiunii de folosire a influenţei în scopul obţinerii unor foloase necuvenite, într-un dosar în care este acuzat că ar fi cerut bani omului de afaceri Tiberiu Urdăreanu pentru campania electorală la alegerile locale din vara anului 2016.

Decizia a încins spiritele în lupta pe care politicienii o duc împotriva DNA-ului. Alina Gorghiu, care era preşedinte PNL în momentul în care Orban a fost pus sub urmărire penală, s-a folosit de moment pentru a lansa un atac împotriva procurorilor. 

”Orban achitat! Vedeți de ce e necesar să discutăm deschis despre răspunderea magistraților?! De eficiența inspecției judiciare?! E nevoie mai mult decât oricând să întărim justiția din România, dar abuzurile trebuie diminuate prin modificări legislative și dezbateri în Parlament!!!! Nu prin OUG-URI sau alte mijloace netransparente, cum face PSD, încercând să-și spele belelele. Nu știu câți va amintiți că Orban a fost scos în ultima secundă din cursa pentru Primaria Generală…uite cum se scrie istoria”, a fost mesajul lui Gorghiu.

Tag-uri:
Alina Gorghiu, Primaria Generală, ÎCCJ sentinta, ÎCCJ, OUG, PSD, PNL, Orban

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cazul “Orban” crează o alianţă împotriva SRI. Alina Gorghiu, atac nemilos: “Uite cum se scrie istoria”.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/06-gorghiu-nd-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/06-gorghiu-nd-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Adrian Dumitru | marţi, 31 ianuarie 2017 | 0 Comentarii | 4 Vizualizari <!-- --> ...

Preluat de la EVZ