loading…

Un bărbat de 31 de ani, din Buzău, a fost reținut de polițiști după ce a fost prins în flagrant în timp ce lua bani de la o adolescentă pe care o șantaja cu imagini ‘explicite’.

“Potrivit polițiștilor, în perioada 18 – 28 ianuarie, tânăra ar fi fost amenințată telefonic de acesta, în scopul de a – i remite o sumă  de  bani, pentru a nu  prezenta familiei sale mai materiale foto și video compromițătoare.

De asemenea, în urma unei percheziții la domiciliul acestuia, polițiștii au ridicat un laptop cu mai multe materiale video, cu valoare probatorie.

Cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj, urmând a fi prezentat magistraților, cu propunere de arestare preventivă”, se arată într-un comunicat al IGPR.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/barbat-retinut-de-politie-dupa-ce-a-santajat-o-adolescenta-cu-imagini-explicite-video-35479.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/barbat-retinut-de-politie-dupa-ce-a-santajat-o-adolescenta-cu-imagini-explicite-video-35479-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv