Autor:
Ionel Dancu
|
marţi, 31 ianuarie 2017 | 0 Comentarii
| 0 Vizualizari

<!–

–>

O nou val de proteste de amploare se pregăteşte pentru miercuri, când Guvernul este aşteptat să anunţe decizia finală cu privire la graţiere şi codurile penale.

„Miercuri iesim in strada in cazul in care anuntul ministrului este unul care nu tine cont de ce au cerut strada si multe alte organizatii si institutii. Punctele pe care am stabilit ca nu le negociem raman de nenegociat indiferent de ce cale vor alege miercuri”, spun organizatorii pe pagina de Facebook.

„Nu vrem demisia Guvernului, vrem sa isi respecte promisiunile pentru care a fost ales. Nu sa propună legi aberante care sunt în avantajul unor persoane. Daca alege totusi sa treaca acesta lege … atunci o sa obtinem pasnic inclusiv demisia acestui guvern”.

Protestele vor fi organizate în 24 de municipii din România, dar şi în străinătate: Bordeaux, Bruxelles, Copenhaga, Hamburg, Londra, Paris şi Zürich.

Dacă Guvernul nu va lua miercuri o decizie, protestele vor fi organizate oricum, duminică, pentru a treia oară la rând.

Protestele din ultimele două duminici, la care au participat până la 80.000 de români din toată ţara, au fost organizate similar, pe Facebook.

Tag-uri:
proteste, guvern, gratiere, coduri penale

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ALERTĂ – Noi proteste de amploare anunţate în Bucureşti şi alte 23 de oraşe pe graţiere şi coduri penale.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/protest_5-465x390-2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/protest_5-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Autor: Ionel Dancu | marţi, 31 ianuarie 2017 | 0 Comentarii | 0 Vizualizari <!-- --> ...

Preluat de la EVZ