loading…

Numărul programărilor la RAR pentru eliberarea actelor necesare înmatriculării mașinilor second-hand, cumpărate din străinătate, a crescut considerabil după eliminarea timbrului de mediu și a altor taxe, astfel că Registrul Auto Român (RAR) a anunțat că va prelungi programul de lucru cu publicul pentru reprezentanțele sale.

Începând din luna februarie, programul de lucru cu publicul al reprezentanțelor Registrului Auto Român va fi modificat, o zi pe săptămână. Astfel, în fiecare zi de joi, clienții vor putea beneficia de serviciile RAR până la ora 20.00, măsură posibilă prin decalarea corespunzătoare a programului de lucru pentru o anumită parte din angajații RAR.

„Considerăm că este o decizie firească din partea unei instituții care își respectă clienții, întrucât există persoane care nu își pot neglija unele activități în prima parte a zilei. În funcție de interesul publicului față de această inițiativă, vom evalua posibilitatea extinderii ei”, declară ing. George Dincă, Directorul General al Registrului Auto Român.

În prezent, în reprezentanțele RAR, programul cu publicul se desfășoară în intervalul orar 8.00 – 16.00 de luni până joi, respectiv 8.00 – 13.30 în zilele de vineri.

Obținerea unei programări pentru activitățile RAR este posibilă în două moduri:

– Completând corect și complet toate datele din formularul pus la dispoziție pe pagina www.rarom.ro

– Apelând serviciul Call Center la numărul cu tarif normal 021-9672.

Programări online RAR

Sunt necesare 3 etape pentru a obține o programare:

  1. furnizarea datelor necesare;
  2. alegerea zilei și orei preferate;
  3. obținerea numărului de programare.

Ziua preferată o alegeți dintr-un interval de până la 30 de zile calendaristice începând cu ziua curentă.

Vă rugăm să selectați cu atenție activitatea dorită și categoria vehiculului, în funcție de masa maximă autorizată a acestuia.
În cazul în care încadrarea programării și detaliile prin care putem identifica vehiculul programat înscrise pe bilet, nu sunt corecte și complete, ne rezervăm dreptul de a refuza efectuarea prestației pentru care vă prezentați.
Avantajul unei programări telefonice constă în a vă oferi posibilitatea de a alege cel mai rapid loc, în funcție de disponibilitate, la județele limitrofe. Acest lucru vă va ajuta, deoarece odată validată programarea, anularea ei se poate face numai în condițiile în care reprogramarea va fi la o dată ulterioară celei inițiale, indiferent de reprezentanță.

Programarea este efectuată cu succes atunci când obțineți numărul programării, care apare pe ultima pagină, împreună cu data și intervalul orar programat.

Notați cu grijă numărul programării, deoarece după el veți fi regăsiți la data când vă veți prezenta pentru efectuarea activității.

Pentru programări online click aici.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/aglomeratie-la-rar-la-inmatricularea-masinilor-dupa-eliminarea-timbrului-de-mediu-programul-de-lucru-cu-publicul-a-fost-prelungit-35484.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/aglomeratie-la-rar-la-inmatricularea-masinilor-dupa-eliminarea-timbrului-de-mediu-programul-de-lucru-cu-publicul-a-fost-prelungit-35484-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
loading... ...

Preluat de la romania ntv