loading…

Patru persoane au fost rănite, în această seară, după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit de un tren la o trecere la nivel cu calea ferată, din zona localității Rădești, județul Alba.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Alba, un autoturism a fost lovit în condiții care nu au fost încă stabilite, de un tren Regio la o trecere la nivel cu calea ferată, din zona localității Rădești, județul Alba, scrie News.ro.

În urma impactului, cele patru persoane care se aflau în autoturism au fost rănite, fiind transportate la Spitalul Județean Alba.

Pentru scoaterea victimelor dintre fiarele contorsionate ale mașinii a fost nevoie de intervenția echipelor de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Alba.

Trenul Regio implicat în accident circula dinspre Deva spre Cluj-Napoca și și-a continuat drumul la scurt timp, circulația feroviară nefiind afectată.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/accident-grav-patru-persoane-ranite-dupa-ce-o-masina-a-fost-lovita-de-tren-35487.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/accident-grav-patru-persoane-ranite-dupa-ce-o-masina-a-fost-lovita-de-tren-35487-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv