Autor:
Maria Anghel
|
marţi, 31 ianuarie 2017 | 0 Comentarii
| 1 Vizualizari

<!–

–>

Mai mulţi polițiști din Tecuci şi Galaţi sunt suspectați de luare/dare de mită, fals intelectual și abuz în serviciu.

Mai exact, este vorba despre 11 poliţişti care lucrează în cadrul Biroului Rutier al Poliției municipiului Tecuci şi din cadrul Serviciului Rutier al Poliției municipiului Galați.

În acest sens, procurorii efectuează, în această dimineaţă,12 percheziţii domiciliare, în cauză fiind cercetate acte de corupție comise de către 11 agenți de poliție din cadrul Biroului Rutier al Poliției municipiului Tecuci, respectiv din cadrul Serviciului Rutier al Poliției municipiului Galați.

Pretinzând și primind diverse foloase, în special bani, cei 11 agenți de poliție și-au încălcat îndatoririle de serviciu și nu au aplicat sancțiunile pe care situațiile de fapt constatate în exercițiul atribuțiilor de serviciu le-ar fi impus să o facă. 

În mod concret, după cum a rezultat din cercetările efectuate, agenții de poliție au menționat în procesele verbale de sancționare abateri mai ușoare decât cele comise în realitate de către contravenienți, cu scopul de a aplica ulterior sancțiuni mai blânde.

Tag-uri:
Biroului Rutier, Serviciului Rutier, mita, politisti, fals intelectual

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 11 polițiști ACUZAŢI de INFRACŢIUNI grave.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/politia-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/politia-465x390.jpgrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Autor: Maria Anghel | marţi, 31 ianuarie 2017 | 0 Comentarii | 1 Vizualizari <!-- --> ...

Preluat de la EVZ