loading…

Unul dintre principalii operatorii de cablu TV de pe piața locală, UPC, a anunțat că va majora de la 1 martie toate abonamentele. Facturile abonaților UPC vor crește din martie cu 2,23 lei/lună (TVA inclus).

“Te informăm că, începând din luna martie 2017, valoarea facturii UPC va fi majorată cu 2,23 lei/lună (TVA inclus), această majorare reflectând o parte din creșterea costurilor de furnizare a serviciilor. Ȋn conformitate cu prevederile articolului 51 alineatul (7) din Ordonanța de Urgență 111/ 2011 privind comunicațiile electronice, în cazul în care nu ești de acord cu aceste modificări, ai dreptul de a denunța unilateral contractul, în termen de 30 de zile de la data primirii prezentei notificări, fără plata niciunor penalități sau despăgubiri. Ȋn acest sens trebuie să te prezinți personal în orice magazin UPC pentru a depune cerere”, este notificarea primită de către abonați.

Tot din luna martie conținutul grilei de canale TV se va modifica, viteza de internet va crește la 300 Mbps, iar beneficiile serviciului de telefonie vor rămâne neschimbate.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/un-mare-operator-cablu-tv-si-internet-scumpeste-abonamentele-din-martie-35451.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/un-mare-operator-cablu-tv-si-internet-scumpeste-abonamentele-din-martie-35451-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv