Autor:
Petrisor Cana
|
luni, 30 ianuarie 2017 | 0 Comentarii
| 97 Vizualizari

<!–

–>

Casa familiei Mardar pe acoperișul căreia a căzut Bogdan

O ceartă între părinți a condus la o tragedie în familia lui Ciprian Constantin Mardar, liderul PMP Târgu Neamț. Fiul politicianului a murit după ce a căzut de la mansarda vilei în care locuia, încercând să scape de furia tatălui

Elev de nota 10 în clasa a IX-a la Liceul Economic „Vasile Conta”, din Târgu Neamț, Bogdan Mardar, un băiat în vârstă de numai 14 ani, și-a găsit sfârșitul în noaptea de 26 spre 27 ianuarie, după ce a căzut de pe acoperișul vilei în care locuia. Tragedia a avut loc în timpul unui conflict între tatăl său, Ciprian Constantin Mardar, liderul PMP Târgu Neamț, și mama sa vitregă, Maria Mardar. Bogdan era fiul din prima căsătorie a politicianului. Ciprian Mardar se recăsătorise cu Maria, împreună cu care avea o fetiță. Liderul PMP Târgu Neamț divorțase și de a doua nevastă, dar continuau să trăiască sub același acoperiș în Satul Nou, o localitate din apropierea orașului Târgu Neamț, județul Neamț.

Și-a strâns nevasta de gât

Din datele furnizate de anchetatori reiese că Ciprian Mardar a venit acasă în jurul orei 2.00. Scandalul ar fi izbucnit, dintr- un motiv banal: bărbatul a aprins becul, iar femeia i-a reproșat că-l va trezi pe Bogdan, care urma să meargă la școală. „Bărbatul a spus că face el ordine în casă să arate cine este, și-a lovit fosta soție, a strânso de gât, apoi a scos pistolul, cu bile de cauciuc, și a tras prin casă de vreo patru ori”, a declarat procurorul Stelian Olteanu, de la Parchetul Neamț.

A murit după ce a venit poliția

Trezit, brusc, de ceartă, Bogdan a sunat la 112. Când a venit patrula de poliție, părinții săi au ieșit la poartă și, amândoi, au spus că problema s-a rezolvat. Imediat după ce au plecat polițiștii, Ciprian Mardar i-a cerut socoteală băiatului, pe motiv că a sunat la poliție și-l face de râs în oraș. De frică, Bogdan s-a refugiat într-un birou, la mansardă, unde a încuiat ușa. Tatăl, băut fiind, a forțat ușa biroului. Băiatul s-a urcat pe un scaun, a deschis fereastra și a ieșit pe acoperiș. De acolo, Bogdan a alunecat și s-a prăbușit în gol. „Am găsit urme pe perete cum s-a cățărat să poată ieși pe fereastră, a închiso după el, dar a căzut de pe acoperiș pe o alee din beton, de la intrarea în garaj”, a mai precizat procurorul Olteanu.

Răni prea grave

O ambulanța l-a preluat pe Bogdan Mardar, la scurt timp după căderea de la înălțime. La ora 3.30 a fost transportat la Spitalul Târgu Neamț, de unde a fost transferat, de urgență, la Piatra Neamț. Medicii au stabilit că Bogdan a suferit un traumatism prin cadere de la înălțime: „Șoc hemoragic în observație, ruptura hepatică”. A fost supus unei intervenții chirurgicale, dar, din păcate, n-a mai trăit decât câteva ore. Poliția și Parchetul Neamț instrumentează, acum, un dosar penal pentru omor. Din cercetări a reieșit că în familia Mardar au avut loc mai multe scandaluri care au culminat cu tragedia în care și-a pierdut viața Bogdan.Tag-uri:
Târgu Neamț, Ciprian Constantin, PMP, Ciprian Mardar

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un băiat de 14 ani a murit încercând să scape de tatăl său care era înarmat cu un pistol.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/clipboard01_268-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/clipboard01_268-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialEvenimente
Autor: Petrisor Cana | luni, 30 ianuarie 2017 | 0 Comentarii | 97 Vizualizari <!-- --> Casa familiei Mardar pe acoperișul căreia a...

Preluat de la EVZ