loading…

Casa Albă a afirmat luni că este “la curent” cu lansarea unei rachete balistice de către Iran, fără a da alte detalii sau a se pronunța asupra unui eventual răspuns, transmite AFP.

“Suntem la curent cu faptul că Iranul a tras această rachetă. Examinăm natura exactă (a acestui tir)”, a declarat Sean Spicer, purtător de cuvânt prezidențial, întrebat despre informații difuzate de canalul Fox News.

Totodată, un oficial american care a dorit să-și păstreze anonimatul, a precizat luni pentru Reuters că Iranul a efectuat duminică un test de lansare a unei rachete balistice cu rază medie care a explodat după 630 de mile.

Oficialul a spus că lansarea a avut loc de la o bază de lângă Semnan, iar ultima dată de testare a acestui tip de rachetă a fost în iulie 2016.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/sua-casa-alba-afirma-ca-este-la-curent-cu-lansarea-unei-rachete-balistice-de-catre-iran-35452.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/sua-casa-alba-afirma-ca-este-la-curent-cu-lansarea-unei-rachete-balistice-de-catre-iran-35452-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv