Autor:
Simona Stupar
|
luni, 30 ianuarie 2017 | 2 Comentarii
| 414 Vizualizari

<!–

–>

Milos Zeman, președintele ceh

Acesta este singurul președinte european care a făcut o declarație de susținere a omologului său american Donald Trump, în privința politicii privind refugiații, primită cu critici în multe state ale lumii.

Șeful statului ceh l-a susținut pe Trump și înainte de alegerile din noiembrie și a criticat, anterior, imigrația din țările musulmane, fenomen pe care l-a numit „invazia organizată”, scrie EurActiv Germania.

În urma interzicerii intrării musulmanilor din 7 state în SUA, purtătorul de cuvânt al președintelui ceh, Jiri Ovcacek, a scris pe Twitter, sâmbătă, că Trump „își protejează țara, este îngrijorat pentru securitatea cetățenilor săi”.

El a adăugat că „siguranța cetățenilor cehi este o prioritate. Acum avem aliați în SUA”.

Mai mulți lideri europeni au criticat politica lui Trump, iar Angela Merkel i-a explicat lui Trump, la telefon, ce reprezintă Convenția de la Geneva, conform unui purtător de cuvânt german.

Tag-uri:
Donald Trump, Jiri Ovcacek, Angela Merkel, germania, cehia, imigratie, granite, invazie, europa, sua

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Singurul LIDER european care îl SUSȚINE pe Trump, după decizia privind interdicția imigranților musulmani.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/zeman-milos11-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/zeman-milos11-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Simona Stupar | luni, 30 ianuarie 2017 | 2 Comentarii | 414 Vizualizari <!-- --> ...

Preluat de la EVZ