loading…

Rusia a făcut astăzi apel la alte țări, dar și la organizații internaționale, să le ofere ajutor locuitorilor din orașul sirian Alep (nord), relatează agenția Xinhua.

”Din portul sirian Tartus a fost trimis către Alep ajutor umanitar din Kazahstan. Mai înainte au fost trimise ajutoare din Armenia, Belarus și Serbia. Cu toate acestea, alte țări și organizații internaționale, ai căror reprezentanți de la birourile lor au vorbit în mod repetat despre situația critică a poporului sirian și despre dezastrul umanitar din țară, n-au trimis până acum ajutoare umanitare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului rus al Apărării, Igor Konașenkov.

Pe lângă apă și pâine, locuitorii din Alep au nevoie de sticlă, ciment, țevi și materiale de construcții, a spus Konașenkov. 

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/rusia-solicita-ajutor-international-pentru-locuitorii-orasului-sirian-alep-35423.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/rusia-solicita-ajutor-international-pentru-locuitorii-orasului-sirian-alep-35423-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv