Autor:
Adrian Pătruşcă
|
luni, 30 ianuarie 2017 | 3 Comentarii
| 1402 Vizualizari

<!–

–>

Protestele față de restrângerea imigrației au în spate CAIR FOTOGRAFII: AGERPRES

Consiliul pentru Relații Americano – Islamice (CAIR), unul dintre principalii organizatori ai protestelor anti-Trump de pe aeroporturile americane, are legături notorii cu grupările teroriste: Hamas, Al-Qaida, talibani

Ordinele semnate de președintele Donald Trump la sfârșitul săptămânii interzic temporar intrarea în Statele Unite a persoanelor născute în Iran, Irak, Siria, Yemen, Libia, Somalia și Sudan, chiar dacă au și cetățenie americană sau cetățenia unui terț stat.

CAIR face parte din nucleul instituțional al Stângii americane, ce a cunoscut o dezvoltare exponențială în timpul lui Barack Obama. Consiliul a participat și la organizarea Marșului Femeilor din 21 ianuarie, la o zi după depunerea jurământului de către Donald Trump.


FOTO:No Muslim Ban, un „haștag“ folosit de CAIR pentru a mobiliza lumea pe TwitterRevista Time a dezvăluit că și protestul de miercurea trecută, din Washington Square Park în New York, împotriva decretelor anti-imigrație ale lui Trump, a fost organizat tot de CAIR.

Consiliul pentru Relații Ame ricano – Islamice, creat de Frăția Musulmană în 1994, a fost declarat în 2014 organizație teroristă de către Emiratele Arabe Unite, alături de ISIS, Al-Qaida, talibani și alte asemenea grupări. Secretarul de stat al lui Obama, John Kerry, a depus eforturi diplomatice asidue pe lângă conducătorii EAU de a scoate CAIR de pe lista organizațiilor teroriste, însă fără succes.

Steven Pomerantz, fost șef al Departamentului Anti-Tero din FBI, în anii 1990, declara: „CAIR, liderii săi și activitățile sale sprijină grupările teroriste internaționale“. Cel puțin șapte dintre membrii conducerii CAIR au fost arestați, condamnați și expulzați de-a lungul timpului pentru terorism.

1. GRUPUL JIHADIST DIN VIRGINIA

Randall „Ismail“ Royer, un american convertit la islam, specialist în comunicare și șeful departamentului „Drepturi civile“ din CAIR, este arestat în 2003 împreună cu alte zece persoane, cu vârste între 23 și 35 de ani. Sunt cunoscuți ca „Virginia Jihad Group“, au împotriva lor 41 de capete de acuzare pentru „conspirație la antrenare și participare la jihad violent în afara țării“. La ei acasă se găsesc puști AK- 47, lunete, sute de încărcătoare și dispozitive de reperare, documente despre jihad și un manual pentru teroriști cu instrucțiuni de confecționare a bombelor artizanale.


FOTO: Afi șul cu femeia care poartă steagul Americii ca văl islamic, prezent la Marșul Femeilor, a apărut și pe aeroporturiRoyer a recunoscut că a desfășurat acțiuni jihadiste în Bosnia, la ordinele directe ale lui Bin Laden, pe când bosniacii erau apărați de Bill Clinton și de NATO.

Procurorii dovedesc și că tatăl lui Royer a închiriat o cameră în casa lui din Saint Louis, în 2000, lui Ziyad Khaleel, cel care cumpărase telefonul prin satelit folosit de Al-Qaida la pregătirea atacurilor cu bombă asupra celor două ambasade americane din Africa de Est, în august 1998. În final, Royer este condamnat la 20 de ani de închisoare.

În 2005, un alt membru al grupului de jihadiști din Virginia, Ahmed Omar Abu Ali, este arestat pentru pregătirea unui atentat asupra președintelui Bush.

2. COMPUTERE PENTRU TERORIȘTI

Ghassan Elashi, fondatorul CAIR Texas, este condamnat prima oară în iulie 2004, alături de cei patru frați ai săi, pentru că au exportat ilegal prin firma lor din Dallas computere către Libia și Siria, state care sprijină terorismul. Apoi Elashi și doi dintre frați sunt condamnați în aprilie 2005 pentru afaceri cu Mousa Abu Marzock, cunoscut lider Hamas, declarat în 1995 de către Departamentul de Stat „terorist periculos“. În fine, în iulie 2004, Ghassan Elashi este acuzat că a finanțat Hamas cu peste 12,4 milioane de dolari, pe când conducea Fundația pentru Ajutor și Dezvoltare a Țării Sfinte, cea mai mare organizație de caritate islamică din America.

3. ÎNDRUMĂTORII SPIRITUALI AI LUI BIN LADEN

Bassem Khafagi, director CAIR pentru relații comunitare, pledează vinovat în 2003, la acuzațiile de a fi mințit la primirea vizei și de a fi folosit cecuri fără acoperire, drept care a fost expulzat. Khafagi era și membru fondator al Adunării Islamice pentru America de Nord (IANA), investigată de De partamentul de Justiție pentru legături teroriste. Potrivit unui document al Procuraturii din Idaho, IANA „a răspândit ideologia islamică radicală, în scopul îndoctrinării, recrutării de membri și instigării la acte de violență și terorism“. De pildă, IANA a promovat pe site-ul său preceptele predicatorilor saudiți Salman Al-Awdah și Sawah Al- Hawali, îndrumători spirituali ai lui Ben Laden. Sub conducerea lui Khafagi, IANA a găzduit o conferință prezidată de un important recrutor Al-Qaida, Aldelrahman Al-Dosari. Iar potrivit FBI, IANA a răspândit publicații care incitau la atacuri sinucigașe pe teritoriul SUA.

4. FINANȚATOR PENTRU AL-QAIDA

Rabih Haddad, colector de fonduri pentru CAIR, este arestat în 2001 și este expulzat din SUA, în urma activității sale la Global Relief Foundation, al cărei co-fondator era, organizație înregistrată de Trezoreria americană pe lista finanțatorilor Al-Qaida și a altor organizații teroriste.

5. „SPER CA TOȚI AMERICANII SĂ DEVINĂ MUSULMANI!“

Siraj Wahhaj, consilier în board-ul CAIR, a fost identificat drept „co-conspirator neinculpat“ la atacul de la Wall Trade Center din 1998. În noiembrie 1999, la o întâlnire cu primarul New York-ului, democratul Michael Bloomberg, Siraj Wahhaj declară că speră ca toți americanii să devină musulmani, iar despre FBI și CIA a afirmat că sunt „adevărații teroriști“.

6. SPIONUL LUI SADDAM HUSSEIN

Muthana Al-Hanooti, 48 de ani, director executiv al CAIR Michigan, este arestat pe aeroportul din Detroit, în martie 2007, când se întoarce din Orientul Mijlociu. Este inculpat ca agent în slujba regimului Saddam Hussein și pentru declarații false la FBI. Potrivit actului de acuzare, guvernul irakian ordonase Ministerului Petrolului de la Bagdad să-i „aloce“ lui Al-Hanooti „două milioane de barili de petrol“, pe care să le vândă pentru a face rost de fonduri.

7. TERORIȘTII VIN ȘI PLEACĂ

Nabil Sadoun, membru în conducerea CAIR, este expulzat în februarie 2010 din Statele Unite, pentru relații cu grupări teroriste. CAIR susține că Sadoun nu mai era de câteva luni membru al organizației. Întrebat despre motivele pentru care Nabil Sadoun părăsise CAIR, Ibrahim Hooper, un purtător de cuvânt al Consiliului declară: „Membrii conducerii vin și pleacă“.

În iulie 2014, filiala CAIR din Florida este co-organizator al unui marș pro-Hamas în centrul orașului Miami, la care manifestanții au scandat: „Noi suntem Hamas!“ și alte asemenea lozinci. În august 2014, Hassan Shibly, directorul executiv al CAIR Florida, neagă că Hezbollah ar fi organizație teroristă.

Tag-uri:
trump, donald trump, siria, irak, yemen, sudan, iran, Barack Obama

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Revoluția TERORIȘTILOR împotriva lui Trump. Cine este CAIR, organizația care se află ÎN SPATELE protestelor.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/clipboard01_263-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/clipboard01_263-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Adrian Pătruşcă | luni, 30 ianuarie 2017 | 3 Comentarii | 1402 Vizualizari <!-- --> Protestele față de restrângerea imigrației au în...

Preluat de la EVZ