Autor:
Costin Popa
|
luni, 30 ianuarie 2017 | 0 Comentarii
| 0 Vizualizari

<!–

–>

Rareş Bogdan

Rareş Bogdan a lansat un atac fără precedent la adresa USR şi PNL. Realizatorul TV le-a transmis liderilor celor două formaţiuni să nu mai politezeze protestele.

“Sper ca politicienii Dreptei sa isi vada de treaba in Parlament si sa nu mai incerce sa confiste manifestatiile oamenilor de buna credinta ingrijorati de soarta Romaniei. Ei au avut posibilitatea sa vorbeasca/sa actioneze pe 11 decembrie si au reusit sa se faca de ras! Sa isi vada de treaba lor si sa nu faca acum pe revolutionarii ca nu e cazul! Trebuiau sa vina si cei din PNL si cei din USR cu un buget alternativ la insailarea bugetara inca neclara a celor din PSD pentru a ne convinge ca ar fi putut fi altfel. Ei in loc sa faca asta se trezesc sa faca ceea ce oricum oamenii aia din strada nu asteapta de la ei!”, a scris Rare Bogdan pe pagina de Facebook.

Tag-uri:
rares bogdan, atac rares bogdan, usr, pnl, proteste, proteste gratiere, gratiere

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului RAREŞ BOGDAN, ATAC SURPRINZĂTOR LA ADRESA USR ŞI PNL. Mesajul dur transmis are legătură cu protestele de stradă: “Să îşi vadă de treaba lor”.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/rares-bogdan_2-465x390-1.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/rares-bogdan_2-465x390-1-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Costin Popa | luni, 30 ianuarie 2017 | 0 Comentarii | 0 Vizualizari <!-- --> Rareş Bogdan Rareş Bogdan a lansat un atac...

Preluat de la EVZ