Autor:
Antonia Hendrik
|
luni, 30 ianuarie 2017 | 1 Comentarii
| 43 Vizualizari

<!–

–>

A câştigat alegerile fiind considerată ca un suflu nou în politica italiană dar iată că, astăzi, frumoasa primăriţă are probleme fiind implicată într-un scandal de corupţie, riscând să-şi afecteze reputaţia foarte bună pe care o are. Virginia Raggi este audiată astăzi într-un “dosar de abuz de putere şi mărturie mincinoasă”. Deşi, nu există probe că ar fi fost implicată direct.

Procurorii de caz susţin faptul că totul s-ar fi făcut cu acordul primarului. Virginia Raggi nu are deocamdată nicio calitate în acest dosar. Edilul a fost ales în luna iunie 2016, cu o susţinere covârşitoare din partea romanilor. Acum riscă o scădere în sondajele de popularitate pe care încă le conduce.

Mai menţionăm că unul dintre foştii săi subalterni, aflat acum în închisoare, şi-ar fi angajat o rudă într-un post de conducere în primărie.

Tag-uri:
Virginia Raggi, primar Roma, audieri, fapte de coruptie, procurori

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria ROMEI, scandal de proporţii, acte de corupţie.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/primarita-romei-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/primarita-romei-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Autor: Antonia Hendrik | luni, 30 ianuarie 2017 | 1 Comentarii | 43 Vizualizari <!-- --> A câştigat alegerile fiind considerată ca un...

Preluat de la EVZ