loading…

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție (DGA) efectuează, astăzi, 30 ianuarie, o serie de percheziții domiciliare și la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare și Transplant (IUBCvT) din Târgu Mureș, în cazul unui doctor suspectat de acte de corupție, respectiv, luare de mită.

Acesta ar fi pretins sume de bani pentru efectuarea operațiilor unor pacienți, în special minori.

“Ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție (DGA) — Serviciul Județean Anticorupție (SJA) Mureș, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș desfășoară un complex de măsuri operative pentru probarea activității infracționale a lui M.M.L., medic în cadrul unei unități medicale din Târgu Mureș, cercetat pentru săvârșirea unor fapte de corupție. Pentru administrarea probatoriului în cauză, astăzi, 30 ianuarie 2017, se realizează cinci percheziții domiciliare și la sediul unității medicale în care își desfășoară activitatea medicul”, informează DGA.

Potrivit ofițerilor, M.M.L., medic specialist în chirurgie cardiovasculară, a condiționat realizarea actului medical, respectiv operații asupra unor pacienți, în special minori, de primirea, în mai multe rânduri, a unor sume de bani. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor situațiilor de natură infracțională, a valorii foloaselor materiale obținute astfel, precum și identificarea și audierea martorilor în cauză.

Alături de ofițerii S.J.A. Mureș, la percheziții participă lucrători ai Serviciilor Județene Anticorupție Alba, Cluj, Covasna și Harghita, precum și ai Inspectoratului Județean de Jandarmi Mureș.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/perchezitii-la-institutul-de-urgenta-pentru-boli-cardiovasculare-si-transplant-un-chirurg-este-cercetat-pentru-luare-de-mita-35433.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/perchezitii-la-institutul-de-urgenta-pentru-boli-cardiovasculare-si-transplant-un-chirurg-este-cercetat-pentru-luare-de-mita-35433-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv