loading…

O biserică din județul Mehedinți, cu o vechime de peste 140 ani, a fost cuprinsă astăzi, de flăcări.

După toate probabilitățile, incendiul a izbucnit la biserica din satul Livezile (Mehedinți), imediat după slujba religioasă oficiată de sărbătoarea Sfinților Trei Ierarhi.

Flăcările s-au extins cu repeziciune, cuprinzând pereții vechi din cărămidă și lemn ai bisericii. Nicio persoană nu a fost rănită.

“Inspectoratul pentru Situații de Urgență Drobeta a fost solicitat să intervina în localitatea Livezile pentru stingerea unui incendiu izbucnit la biserica din localitate. La fața locului s-au deplasat în primă fază două autospeciale de la stația Vânju Mare, apoi s-au solicitat alte două autospeciale de la Detașamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin”, a declarat, pentru Mediafax, locotenent colonel Flavius Iscru, purtător de cuvânt al ISU Drobeta.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/o-biserica-veche-de-peste-140-ani-a-fost-mistuita-de-flacari-35447.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/o-biserica-veche-de-peste-140-ani-a-fost-mistuita-de-flacari-35447-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv