Autor:
Matei Năstase
|
luni, 30 ianuarie 2017 | 0 Comentarii
| 165 Vizualizari

<!–

–>

Masturbarea este un obice perfect normal și sănătos, spun medicii. Totuși, atunci când un bărbat o face mult prea des, uneori chiar de față cu partenera, acest lucru ar putea ridica semne de întrebare.

Autosatisfacerea este recomandată pentru ambele sexe. Însă, în cazul bărbaților, atunci când se întâmplă prea des, acest lucru este dovadă de narcisism. Afirmația a fost făcută de Hokemeyer, specialist în tratarea dependențelor.

„Nu este deloc flatant ca un bărbat să se masturbeze în preajma unei femei, ci narcisist. Narcisiştii sunt preocupaţi doar de propria plăcere şi sunt complet nepăsători faţă de nevoile sau chiar faţă de prezenţa altor persoane”, susţine Hokemeyer, completând că, deşi nu este tocmai politicos, femeile aflate în această situaţie ar trebui să abordeze cu tact un astfel de subiect.

În același timp, femeile ar trebui să ia în considerare faptul că bărbații recurg la masturbare mai des. Un studiu realizat la Universitatea din Indiana arată că 20.1% dintre bărbații cu vârste cuprinse între 25 și 29 de ani se autosatisfac de peste patru ori pe săptămână, în comparație cu doar 5% dintre femei.

„Bărbaţii de 20 sau 30 de ani se pot masturba şi în fiecare zi, lucru care este considerat normal. În general, masturbarea face parte din sexualitatea umană. Ne ajută să ne conectăm cu propriile trupuri pe căi sănătoase”, precizează Hokemeyer, adăugând că problemele pot apărea doar în cazul în care un bărbat se masturbează de mai multe ori pe zi. Motivul: în prezenţa parteneri, apetitul lui sexual va fi mai scăzut, lucru care va afecta relaţia intimă dintre cei doi, mai arată sursa citată.

Tag-uri:
masturbarea, frecvent, studiu, barbati, femei, universitate

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Masturbarea, boala SECOLULUI 21? Ce semne de întrebare ridică AUTOSATISFACEREA frecventă.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/happy-man-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/happy-man-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Matei Năstase | luni, 30 ianuarie 2017 | 0 Comentarii | 165 Vizualizari <!-- --> ...

Preluat de la EVZ