loading…

Parlamentul irakian a aprobat, astăzi, un proiect de lege prin care cere Guvernului de la Bagdad să ia “măsuri simetrice” față de interdicțiile de călătorie impuse de Statele Unite cetățenilor din Irak și din alte țări situate în Orientul Mijlociu și în Africa, relatează site-ul agenției Reuters.

Parlamentului Irakului așteaptă acum o reacție din partea Guvernului Haider al-Abadi la decizia lui Donald Trump de a interzice intrarea în Statele Unite a cetățenilor irakieni.

Președintele american, Donald Trump, a emis o ordonanță executivă prin care interzice temporar intrarea în Statele Unite a cetățenilor din țări unde există risc terorist. Țările vizate sunt Irak, Siria, Iran, Libia, Somalia, Sudan și Yemen.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/irakul-va-lua-masuri-simetrice-fata-de-sua-dupa-decizia-lui-donald-trump-de-limitare-a-calatoriilor-35437.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/irakul-va-lua-masuri-simetrice-fata-de-sua-dupa-decizia-lui-donald-trump-de-limitare-a-calatoriilor-35437-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv