Autor:
Ionel Dancu
|
luni, 30 ianuarie 2017 | 0 Comentarii
| 98 Vizualizari

<!–

–>

Liviu Dragnea, alături de Sorin Grindeanu, îl salută pe Donald Trump

Premierul Sorin Grindeanu şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea, vor avea noi “contacte” în perioada următoare cu noua administraţie americană condusă de Donald Trump.

“Această vizită cred şi ştiu că va fi urmată în perioada următoare şi de alte contacte cu administraţia, cu miniştri, o să vedem lucruri pe care noi, mai ales în Parteneriatul Strategic pe care îl avem cu Statele Unite ale Americii, trebuie să le aprofundăm şi să le trecem la un nivel mai ridicat”, a declarat premierul Sorin Grindeanu, la Antena 3.

El a explicat că vizita privată făcută în SUA, la ceremoniile de învestire a lui Donald Trump au fost ‘extrem de important’ pentru România. 

“În acea seară au fost prezenţi şi alţi oameni extrem de importanţi în administraţie sau extrem de importanţi pentru echipa domnului preşedinte Trump, au fost extrem de importanţi în campania electorală. Şi a fost foarte bine (…) pentru noi, şi pentru mine şi pentru preşedintele Camerei Deputaţilor, că am putut intra în contact direct cu oameni care au reprezentat stâlpi pentru preşedintele Trump în campania electorală, o campanie electorală încununată cu succes, şi care încep să se regăsească în administraţia americană. Acest prim contact pentru noi – indiferent că am fost oficiali sau neoficiali (…), astea sunt lucruri şi nuanţe răutăcioase – este extrem de important, nu pentru persoana fizică Sorin Grindeanu sau Liviu Dragnea, este extrem de important pentru noi, ca şi ţară”, a declarat Sorin Grindeanu, duminică, la Antena 3.

Grindeanu şi Dragnea au participat recent, la Washington, la ceremoniile dedicate învestirii în funcţie a noului preşedinte american Donald Trump. În cadrul turneului, cei doi s-au întâlnit cu Donald Trump.

Dragnea a avut în Statele Unite “o discuţie informală foarte bună” cu Michael Flynn, viitorul consilier pentru securitate naţională în noua administraţie Trump, dar şi cu preşedintele Comisiei pentru afaceri externe din Camera Reprezentanţilor, Ed Royce. Liderul PSD s-a mai întâlnit cu preşedintele Comisiei permanente speciale pentru intelligence din Camera Reprezentanţilor din SUA, Devin Nunes.

“Aseară am avut onoarea de a participa, împreună cu premierul Sorin Grindeanu, la o cină în format restrâns alături de preşedintele ales al Statelor Unite ale Americii, domnul Donald Trump. I-am transmis preşedintelui dorinţa noastră de a duce parteneriatul strategic dintre România şi SUA la un alt nivel. Preşedintele Donald Trump mi-a răspuns: “We will make it happen! Romania is important for us!”. A fost un dialog cald şi deschis”, a scris liderul PSD pe Facebook.

Premierul Sorin Grindeanu a scris şi el pe Facebook despre “primele întâlniri” cu noii membri ai echipei de la Casa Albă. “Aseară, la Washington DC, faţă în faţă cu preşedintele Donald Trump, alături de preşedintele Liviu Dragnea. 
Primele întâlniri cu noii membri ai echipei de la Casa Albă, dintre care îl amintesc aici doar pe Rudolph Giuliani”, a menţionat Grindeanu.

Tag-uri:
dragnea, grindeanu, sua

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dezvăluiri din turneul din SUA al lui Dragnea şi Grindeanu.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/trump-dragnea-grindeanu-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/trump-dragnea-grindeanu-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Ionel Dancu | luni, 30 ianuarie 2017 | 0 Comentarii | 98 Vizualizari <!-- --> Liviu Dragnea, alături de Sorin Grindeanu, îl salută...

Preluat de la EVZ