Autor:
Simona Stupar
|
luni, 30 ianuarie 2017 | 0 Comentarii
| 100 Vizualizari

<!–

–>

Klaus Iohannis a discutat la telefon cu cancelarul german Angela Merkel, care i-a mulțumit pentru „impulsurile acestuia privind excelentele relaţii bilaterale şi a apreciat strânsa colaborare în chestiuni de politică europeană”.

Purtătorul de cuvânt al guvernului federal, Steffen Seibert, a precizat, azi, că Angela Merkel, a discuta, vineri, cu preşedintele României,Klaus Johannis.

„Cu privire la situaţia politică internă din România, cancelarul federal l-a asigurat pe preşedintele României de întregul său sprijin la continuarea consecventă a luptei anticorupţie. O diluare a intensităţii combaterii corupţiei şi o relativizare a statului de drept şi a politicii reformiste ar reprezenta un semnal absolut greşit”, precizează un comunicat al Ambasadei Germaniei la București remis azi Evz.

Un alt subiect a reprezentat pregătirea întâlnirii informale a şefilor de stat şi de guvern UE ce se va desfăşura la 3 februarie, în Malta.

Tag-uri:
klaus iohannis, angela merkel, germania, romania, relatii bilaterale, coruptie, stat de drept, ue

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angela MERKEL confirmă că a discutat cu Klaus IOHANNIS: „Diluarea intensităţii combaterii CORUPȚIEI ar fi un semnal greșit”.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/merkel-iohannis-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/merkel-iohannis-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Simona Stupar | luni, 30 ianuarie 2017 | 0 Comentarii | 100 Vizualizari <!-- --> Klaus Iohannis a discutat la telefon cu...

Preluat de la EVZ