loading…

Kate Fischer, fost model de succes în Australia, a ajuns să fie de nerecunoscut. În vârstă de 43 de ani, aceasta cântărește 118 de kilograme și tocmai a acceptat să fie vedeta unui documentar care să urmărească modul în care aceasta scapă de kilogramele în plus.

Ultimii ani au fost extrem de complicați pentru Kate, care în urmă cu 20 de ani avea o siluetă de invidiat. Ea a început să mănânce necontrolat, în general junk food, iar “rezultatele” s-au văzut, vedeta trecând de mult de bariera celor 100 de kilograme.

De curând, într-un interviu, Kate declara că se teme că “va muri tânără, din cauza greutății”. O televiziune din Australia însă i-a propus o colaborare, iar fostul model e convins că așa va scăpa de marea sa problemă. Concret, Kate va fi urmărită pe durata a mai multe luni, obiectivul filmului în care va fi protagonistă fiind să urmărească pas cu pas cum va slăbi.

Deja i-a fost angajat un nutriționist și un antrenor de fitness, astfel că printr-o dietă corespunzătoare și mult sport se așteaptă ca frumoasa vedetă să ajungă din nou la o siluetă de invidiat.

O plătesc pentru a slăbi!“, titrează dailymail.co.uk, care apoi o citează pe Kate: “Mi-am propus să slăbesc cel puțin 20 de kilograme. Asta în cel mai rău caz, pentru că dorința mea e să scap de mult mai multe kilograme“, a spus vedeta, potrivit dailymail.co.uk.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/un-model-de-succes-a-ajuns-sa-fie-de-nerecunoscut-foto-35395.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/un-model-de-succes-a-ajuns-sa-fie-de-nerecunoscut-foto-35395-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv