loading…

Trei cluburi din Capitală care fuseseră închise de Poliția Locală a Primăriei Sectorului 2 deoarece funcționau ilegal au fost amendate cu 7.000 de lei pentru că nu respectau măsura suspendării activității, alte patru localuri închise anterior fiind redeschise, anunță Primăria Sectorului 2.

“Cele trei cluburi care au fost închise zilele trecute de Poliția Locală a Primăriei Sectorului 2 deoarece funcționau ilegal au fost depistate în cursul nopții de sâmbătă, 28 ianuarie spre duminică, 29 ianuarie 2017 că nu respectă măsura suspendării activității, motiv pentru care au fost sancționate cu suma totală de 7000 lei și s-a dispus confiscarea veniturilor ilicite. Cele trei cluburi găsite în neregulă sunt: Club El Grande Comandante; Club Queens și Club Tapo”, potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Sectoului 2, remis Mediafax.

Controalele pentru depistarea agenților economici care își desfășoară activitatea în sectorul 2 au fost continuate.

“Cu această ocazie a fost verificată legalitatea funcționării a 22 de agenți economici care au ca obiect de activitate alimentație publică (cluburi, restaurante și săli de evenimente). În urma controalelor s-a stabilit că patru cluburi închise anterior de către Poliția Locală a Primăriei Sectorului 2 au intrat în legalitate și funcționează în baza prevederilor legale, respectiv: Club Fratelli (Str. Glodeni nr. 3); Club Șurubelnița (Calea Moșilor nr. 104-108); Club Maya (Calea Moșilor nr. 137); Club Biavati Events (Str. Serghei Vasilievici Rahmaninov nr. 2B)”, potrivit sursei citate.

De asemenea, s-a constat că 15 cluburi, restaurante și săli de evenimente au respectat măsura suspendării activității dispusă anterior de către Poliția Locală a Primăriei Sectorului 2.

Poliția Locală a Primăriei Sectorului 2 a mai anunțat că va transmite către Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Dealul Spirii” București – Ilfov o adresă cu societățile comerciale sancționate, pentru luare măsurilor ce se impun, conform competențelor ce le revin.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/trei-cluburi-inchise-deoarece-functionau-ilegal-au-fost-amendate-pentru-ca-nu-respectau-masura-suspendarii-activitatii-35399.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/trei-cluburi-inchise-deoarece-functionau-ilegal-au-fost-amendate-pentru-ca-nu-respectau-masura-suspendarii-activitatii-35399-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv