loading…

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, astăzi, referindu-se la grațiere și modificarea Codurilor, că ministrul Justiției trebuie să vină cu propunerea cea mai bună.

„Nu doar grațierea rezolvă problema. Grațierea trebuie însoțită de alte măsuri. Noi am prevăzut sume pentru dublarea alocației pentru hrană”, a declarat duminică premierul Sorin Grindeanu.

„Aștept de la Ministerul Justiției, pentru că acum nu-mi e clar ce propun, să vină cu propunerea cea mai potrivită”, a adăugat el.

„Mâine e o dezbatere publică. I-am cerut ministrului Justiției să-mi prezinte concluziile Ministerului Justiției pentru că vreau să știu poziția titularului de filă. Asumat, vom alege soluția cea mai bună”, a mai spus premierul României, în această seară, la Antena 3.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/sorin-grindeanu-despre-legea-gratierii-ministrul-justitiei-sa-vina-cu-solutia-cea-mai-buna-35414.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/sorin-grindeanu-despre-legea-gratierii-ministrul-justitiei-sa-vina-cu-solutia-cea-mai-buna-35414-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv