Autor:
Mihai Şoica
|
duminică, 29 ianuarie 2017 | 1 Comentarii
| 6425 Vizualizari

<!–

–>

Oun Ahmed (foto), un arab naturalizat la Cluj, de mai mulți ani, și-a găsit sfârșitul chiar într-o sală de jocuri de noroc, un loc mult prea drag lui.

Despre Oun Ahmed, cei care îl cunosc susțin că era atât de împătimit de jocurile de noroc, încât în ultimii ani a lăsat o adevărată avere la acestea, peste un milion de euro.

Ahmed era un om de afaceri din Cluj Napoca. În data de 22 decembrie 2016, Oun Ahmed a mers la o sală de jocuri de noroc din centrul Clujului, unde a jucat din nou o sumă impresionantă de bani. La un moment dat, în sala de joc a intrat Gabor Rupi, un cămătar cu apucături Violente, din Turda, județul Cluj.

Martorii susțin că Ahmed Oun și-a adus, brusc, aminte că Gabor Rupi are să îi restituie un împrumut de 100 de euro, de mai mulți ani. ”S-a dus la acest Gabor Rupi iar la un moment dat au ajuns să se bată. El i-a cerut banii iar țiganul i-a dat cu flit. Oun Ahmed a trecut de la vorbe la fapte și a vrut să îl lovească dar Gabor Rupi a fost mai rapid și i-a dat un singur pumn ân barbă. În cădere, victima s-a lovit la cap și a făcut un hematom subdural care în cele din urmă l-a ucis”, spune un polițist clujean.

Oun Ahmed a fost transportat la spitalul de neurochirurgie unde a fost operat de urgență. În ciudfa eforturilor depuse de medici, viața lui Oun Ahmed nu a putut fi salvată, acesta decedând în data de 23 ianuarie 2017.

Pe numele lui Gabor Rupi a fost emis un mandat de arestare pentru lovituri cauzatoare de moarte. ”Din păcate nu putem merge decât pe această infracțiune. Arabul Oun a fost agresiv, a sărit la bătaie, iar Rupi i-a dat cu pumnul în barbă. Vorba interlopilor: dai cu pumnul în barbă, că barba nu are mușchi”, mai spune polițistul.

Tag-uri:
Oun Ahmed, Despre Oun, Cluj Napoca, Gabor Rupi, Ahmed Oun, Arabul Oun

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ”Regele” cazinourilor din Cluj a murit după ce a luat un pumn în barbă. Detalii INCREDIBILE despre INCIDENTUL VIOLENT în care a fost IMPLICAT UN CELEBRU CĂMĂTAR .

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/oun-ahmed-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/oun-ahmed-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialEvenimente
Autor: Mihai Şoica | duminică, 29 ianuarie 2017 | 1 Comentarii | 6425 Vizualizari <!-- --> Oun Ahmed (foto), un arab naturalizat...

Preluat de la EVZ