loading…

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, spune că lui Traian Băsescu nu-i rămâne decât să-și mai depună o dată dosarul pentru redobândirea cetățeniei moldovenești.

Declarațiile au fost făcute în cadrul întâlnirii lui Dodon cu președintele Federației Internaționale de Șah, Kirsan Iliumjinov.

„Noi am menționat care au fost motivele la etapa când a fost semnat acest decret. Acum nu are de cât să-și apere dreptul în instanță și nu are decât să-și depună încă o dată dosarul dacă are nevoie de cetățenia Republicii Moldova”, a declarat Dodon, potrivit romaniatv.net.

UNIMEDIA amintește că săptămâna trecută, Traian Băsescu l-a dat în judecată pe președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, pentru că i-a retras cetățenia în mod „arbitrar”. Despre asta a anunțat Andrei Bivol, avocatul fostului președinte, afirmând că cererea a fost depusă la Curtea Supremă.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/presedintele-dodon-basescu-trebuie-sa-mai-depuna-o-data-dosarul-daca-vrea-cetatenie-35390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/presedintele-dodon-basescu-trebuie-sa-mai-depuna-o-data-dosarul-daca-vrea-cetatenie-35390-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv