loading…

Finlanda și-a propus ca până în 2040 mai puțin de 2% din populație să consume tutun, sub orice formă. Primele măsuri în acest sens au fost demarate deja, iar specialiștii nu se îndoiesc că strategia va fi una de succes, potrivit Ziare.com.

În Finlanda, țară unde deja numărul fumătorilor e în scădere de câteva decenii (în 2013 fumau 16% dintre cei cu vârste cuprinse între 15 și 64 de ani), se mizează pe o strategie ”totul sau nimic”. Nu numai că nu promovează țigări sau tutun sub orice formă, dar nu popularizează nici înlocuitorii mai “blânzi”, așa cum sunt țigările electronice, strategie folosită în alte țări.

”Vrem să eliminăm toate produsele bazate pe tutun”, a precizat Kaari Paaso, directorul Departamentului de prevenție din Ministerul Sănătății.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/o-tara-vrea-sa-elimine-in-totalitate-tigarile-si-toate-produsele-din-tutun-35406.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/o-tara-vrea-sa-elimine-in-totalitate-tigarile-si-toate-produsele-din-tutun-35406-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv