loading…

O tânără din California a primit despăgubiri de 1,25 milioane de dolari pentru că i s-a interzis să meargă la toaletă în timpul orelor. Astfel eleva a fost umilită și nevoită să urineze într-o găleată în spatele clasei, relatează AFP.

Incidentul în care a fost implicată eleva de 18 ani s-a petrecut în anul 2012, pe când tânăra avea 14 ani. Profesoara nu i-a permis să părăsească sala de clasă pentru a merge la toaletă, astfel că eleva a fost nevoită să urineze ntr-o găleată într-un dulap din spatele clasei și apoi să verse găleata în chiuvetă, scrie Agerpres.

În urma acestui episod, tânăra a fost jignită de colegii săi pe clasă, iar fata a fost la un pas să se sinucidă din cauza umilințelor la care a fost supusă.

Miercuri, un tribunal din San Diego i-a dat câștig de cauză elevei, care inițial a cerut o indemnizație de 25.000 de dolari. Instanța a decis ca eleva să primească despăgubiri în valoare de 1,25 milioane de dolari. Avocatul tinerei a declarat că aceasta este mulțumită de decizie, însă face în continuare psihoterapie.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/o-eleva-a-primit-despagubiri-de-1-25-milioane-de-dolari-pentru-ca-i-s-a-interzis-sa-mearga-la-toaleta-35398.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/o-eleva-a-primit-despagubiri-de-1-25-milioane-de-dolari-pentru-ca-i-s-a-interzis-sa-mearga-la-toaleta-35398-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv