loading…

Andrei Năstase a decis să își unească destinul cu cel ai Biancăi Ciuvăț. Fiul lui Adrian Năstase a postat o fotografie de colecție pe pagina sa de Facebook.

Andrei Năstase și Bianca Ciuvăț și-au unit destinele. Deși în urmă cu ceva vreme, Andrei nici nu voia să audă de căsătorie, fostul manechin l-a convins pe acesta să facă pasul cel mare.

Da, m-am căsătorit! Mireasa-mi Bianca, mama, tata, fratele și nașii noștri ne-au fost nuntași, iar voi prietenii noștri ne sunteți meseni în suflet. Fiecăruia dintre voi am închinat paharul și toți ați dansat în hora frumoasă a nunții noastre! Vă mulțumesc de gândurile bune, vă prețuiesc și sigur vom avea ocazia să sărbătorim cu fast botezul celui mic“, a scris, pe pagina de Facebook, Andrei Năstase.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/fiul-lui-adrian-nastase-s-a-casatorit-cu-bianca-ciuvat-foto-35392.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/fiul-lui-adrian-nastase-s-a-casatorit-cu-bianca-ciuvat-foto-35392-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv