loading…

Ionuț Gologan, românul condamnat la moarte în Malaezia după ce a fost prins cu droguri, este disperat și lipsit de ajutor. Singura persoană care îl mai vizitează este consulul României.

Ionuț Gologan a fost condamnat de statul malaezian la pedeapsa cu moartea după ce a fost prins făcând trafic de droguri. Mama acestuia susține că banii trimiți de George Becali pentru a-l ajuta nu au ajuns în întregime la el, după ce tatăl baiatului a păstrat o parte din ei.

Ștefania Gologan a declarat că Ionuț are gânduri negre după gratii. “Este cu moralul la pământ, este dezamăgit, nu-l mai ajută nimeni. Am vorbit cu el la telefon, asta mi-a spus. Singura persoană care îl vizitează este consulul României”, afirmă mama românului condamnat la moarte.

“Ionuț nu a primit decât o parte din banii de la Gigi Becali, Ionuț știe asta, am vorbit cu el despre asta. Asta a făcut tatăl lui. De mine au spus unii că n-am avut grijă de fiul meu, dar am conștiința împăcată, am făcut și fac tot ceea ce este omenește posibil”, spune femeia, care de fiecare dată când vorbește la telefon cu fiul ei nu se poate opri din plâns.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/disperare-pentru-romanul-condamnat-la-moarte-in-malaezia-nu-a-primit-toti-banii-trimisi-de-becali-35379.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/disperare-pentru-romanul-condamnat-la-moarte-in-malaezia-nu-a-primit-toti-banii-trimisi-de-becali-35379-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv