loading…

În ultima perioadă au apărut mai multe zvonuri conform cărora Liviu Dragnea este decis să-l dea afară pe Raed Arafat de la șefia Departamentului pentru Situații de Urgență.

Arafat infirmă ipoteza că va rămâne șomer și spune că a avut o discuție cu cărțile pe față despre soarta lui chiar cu Liviu Dragnea.

“Nu vrea să mă demită. Joi am avut o discuție cu dânsul, telefonică, dupa ce au apărut toate aceste zvonuri și articole interesante, care, unele dintre ele ziceau că, gata se debarcă Arafat, și am avut o discuție telefonică cu dansul în care exact invers, deci dânsul a zis că el vrea să ducă sistemul mai departe și să îl dezvolte pe conceptul care acum merge, dezvoltarea sistemului și că urmează să avem o discuție mai aplicată pe acest aspect.”, a spus Arafat, potrivit Jurnalului Național.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/discutie-decisiva-intre-liviu-dragnea-si-raed-arafat-ce-se-va-intampla-cu-smurd-35393.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/discutie-decisiva-intre-liviu-dragnea-si-raed-arafat-ce-se-va-intampla-cu-smurd-35393-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv