Autor:
Melania Stoica
|
duminică, 29 ianuarie 2017 | 3 Comentarii
| 484 Vizualizari

<!–

–>

Călin Popescu Tăriceanu

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a fost prezent, duminică seară, la B1 TV, unde a transmis că oamenii care au ieşit în stradă fac parte dintr-o “manipulare uriaşă”.

“Sistemul vrea să închidă televiziuni. Se discută de un protest de amnistie. Nu s-a discutat deloc în arcul guvernamental. Foarte mulţi de pe stradă sunt de bună credinţă, dar e o manipulare uriaşă. E expresia luptei pentru putere. Ar trebui o revenire la normalitate. România e a treia ţară după Rusia şi Turcia care pierde procese la CEDO. Klaus Iohannis este prizonierul instituţiilor de putere care l-au adus la putere în 2014 şi le este dator acestora.”, a precizat Tăriceanu. 

Tag-uri:
calin popescu tariceanu, proteste, senat, declaratii

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cum a reacţionat Călin Popescu Tăriceanu în urma protestelor masive din ţară. “E o manipulare uriaşă!”.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/calin-popescu-tariceanu_1-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/calin-popescu-tariceanu_1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Melania Stoica | duminică, 29 ianuarie 2017 | 3 Comentarii | 484 Vizualizari <!-- --> Călin Popescu Tăriceanu Preşedintele Senatului, Călin Popescu...

Preluat de la EVZ