Autor:
Antoaneta Etves
|
duminică, 29 ianuarie 2017 | 0 Comentarii
| 194 Vizualizari

<!–

–>

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a declarat, în cadrul unei emisiuni tv, că a avut o discuţie telefonică cu liderul PSD, Liviu Dragnea, care l-a asigurat că doreşte să ducă sistemul de intervenţii în situaţii de urgenţă mai departe.

“Joi am avut o discuţie telefonică cu dânsul, după ce au apărut toate aceste zvonuri şi articole interesante, unele dintre ele care ziceau… că gata, se debarcă Arafat, am avut o discuţie telefonică cu dansul în care, exact invers, el a zis că doreşte să ducă sistemul mai departe şi să-l dezvolte pe conceptul care acuma… merge dezvoltarea sistemului şi că urmează să avem o discuţie mult mai aplicată pe acest aspect”, a afirmat Raed Arafat la Digi24.

Întrebat dacă Liviu Dragnea vrea să-l demită, Raed Arafat a răspuns că nu şi a vorbit despre aspectul din programul de guvernare privind achiziţionarea a 3.000 de ambulanţe la sate.

“A fost o discuţie la un moment, care s-a clarificat ulterior pe aceste ambulanţe. (…) N-am discutat cu dânsul acest aspect. Proiectul iniţial, când a fost o discuţie pe el, a fost o discuţie că vor fi ambulanţe de urgenţă, asta am înţeles atunci. Ulterior, din discuţia pe care am avut-o cu ministrul Sănătăţii şi cu alţi colegi, am înţeles că este vorba de un concept pe transport şi pe consultaţii. Nu ştiu mai mult, aici trebuie discutat cu Ministerul Sănătăţii, acolo unde este conceptul, acolo unde este aplicarea proiectului. Din ce am înţeles, proiectul respectiv nu va impacta partea situaţiilor de urgenţă şi a serviciilor de intervenţie de urgenţă”, a mai declarat Arafat.

Tag-uri:
ARAFAT, DEMITRERE, DRAGNEA, AMBULANŢE

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Arafat l-a sunat pe Dragnea să discute de posibila demitere a sa.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/liviu-dragnea-l-a-criticat-dur-pe-raed-arafat-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/liviu-dragnea-l-a-criticat-dur-pe-raed-arafat-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Autor: Antoaneta Etves | duminică, 29 ianuarie 2017 | 0 Comentarii | 194 Vizualizari <!-- --> Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne,...

Preluat de la EVZ