loading…

Traficul a fost oprit, astăzi, pe drumul național (DN) 2D, în județul Vrancea, unde două autoturisme s-au ciocnit. În urma impactului, patru persoane au fost rănite.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române anunță că, duminică, traficul rutier a fost oprit pe DN2D Focșani – Tulnici la kilometrul 18, în județul Vrancea, din cauza unui accident rutier. În accident au fost implicate două autoturisme, un Logan și un Peugeot. La fața locului s-au deplasat de urgență ambulanțe, Descarcerarea și polițiști.

În urma impactului, patru persoane au fost rănite. Potrivit primelor informații, într-una dintre mașini s-ar fi aflat și un copil, scrie monitorulvn.ro.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/accident-grav-patru-persoane-au-ajuns-la-spital-dupa-ce-doua-masini-s-au-lovit-violent-video-35404.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/accident-grav-patru-persoane-au-ajuns-la-spital-dupa-ce-doua-masini-s-au-lovit-violent-video-35404-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv