loading…

O mașină s-a răsturnat în această dimineață pe șoseaua care leagă Pitești de Slatina. Patru persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Polițiștii au descoperit la mică distanță o altă mașină răsturnată.

Polițiștii din Argeș au fost alertați că o mașină în care se aflau 5 tineri s-a răsturnat în șanț, în localitatea Albota. Autoturismul era condus de un șofer care avea permisul de o lună și care a derapat după ce a pierdut controlul volanului.

Șoferul a scăpat nevătămat, însă cei patru pasageri au ajuns la spital.

Când au ajuns la locul accidentului, agenții de la Rutieră au constatat că, la doar câteva sute de metri distanță, o altă mașină zăcea răsturnată pe câmp, abandonată. Nimeni nu anunțase acest accident. După o jumătate de oră, și-a făcut apariția și proprietarul autoturismului.

Omul a susținut că incidentul a avut loc cu câteva ore înainte și a părăsit locul accidentului pentru că era frig. Polițistii nu au crezut varianta bărbatului, așa că l-au invitat la secție pentru audieri, potrivit romaniatv.net

Pentru a afla cu exactitate cine era la volan și ce s-a întâmplat cu adevărat, oamenii legii au luat probe suplimentare de la fața locului.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/accident-doua-masini-s-au-rasturnat-pe-camp-mai-mult-persoane-au-fost-ranite-35377.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/accident-doua-masini-s-au-rasturnat-pe-camp-mai-mult-persoane-au-fost-ranite-35377-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv