Autor:
Ana Petrescu
|
sâmbătă, 28 ianuarie 2017 | 0 Comentarii
| 140 Vizualizari

<!–

–>

Sorin Grindeanu, premier

Premierul Sorin Grindeanu l-a numit pe Mădălin Voicu în funcția de secretar de stat în Ministerul Culturii și Identității Naționale, informează news.ro. Fostul deputat PSD, este acuzat de trafic de influenţă, fals în declaraţii, spălare de bani şi folosirea influenţei în dosarul “Fraudă la partida Romilor”, alături de Nicolae Păun, un alt fost deputat.

Procurorii DNA susțin în acest caz că fondurile europene pentru două programe privind integrarea romilor ar fi fost folosite în alte scopuri decât cele declarate, inclusiv în campania electorală pentru alegerile parlamentare din 2012.

Pe 26 noiembrie 2016, instanța a retrimis dosarul la DNA, pentru refacerea urmăririi penale.

De asemenea, fostul ministru al Apărării și ministru de Interne, Mircea Duşa a fost numit în funcţia de secretar de stat, şef al Departamentului pentru politica de apărare şi planificare din Ministerul Apărării Naţionale (MApN).

Printr-o altă decizie a prim-ministrului, Cristian-Vasile Grasu a fost numit secretar de stat la Ministerul Sănătăţii. 

Grindeanu a semnat şi decizia de eliberare din funcţie, la cerere, a Ancăi Drăgoi din funcţia de secretar de stat la Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale. 

Deciziile au fost publicate vineri în Monitorul Oficial. 

Tag-uri:
grindeanu, sorin grindeanu, guvern, madalin voicu, voicu, psd, urmarit penal, dna, ministerul culturii, mircea dusa

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului UN NUME GREU DIN PSD A INTRAT IN GUVERN. E URMĂRIT PENAL, iar Grindeanu l-a numit secretar de stat la Ministerul Culturii .

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/grindeanu_2-465x390-2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/grindeanu_2-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Ana Petrescu | sâmbătă, 28 ianuarie 2017 | 0 Comentarii | 140 Vizualizari <!-- --> Sorin Grindeanu, premier Premierul Sorin Grindeanu l-a numit...

Preluat de la EVZ