Autor:
Dodo Romniceanu
|
sâmbătă, 28 ianuarie 2017 | 0 Comentarii
| 119 Vizualizari

Spitalul Județean din Vaslui

oliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Vaslui au declanşat o anchetă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui după ce un pacient în vârstă de 17 ani a fost găsit spânzurat în toaleta unui salon al unităţii medicale.

Trupul adolescentului a fost descoperit de către o asistentă a Secţiei ORL, acolo unde tânărul era internat de o săptămână, cu diagnosticul de „otită purulentă”. În momentul în care s-a sinucis, tânărul era singurul pacient internat în respectivul salon.

„Minorul a fost găsit spânzurat de caloriferul din toaleta salonului, la o înălţime de 1,4 metri faţă de sol. Trupul adolescentului a fost ridicat de către asistentă şi ulterior resuscitat de către cadrele medicale. Câteva ore mai târziu, a fost declarat decesul. Cadrele medicale susţin că, pe perioada cât a stat internat minorul, nu ar fi sesizat tendinţe suicidale ale acestuia”, a precizat, sâmbătă, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Loredana David. (sursa: digi24.ro)

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/spital-vaslui1-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/spital-vaslui1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Dodo Romniceanu | sâmbătă, 28 ianuarie 2017 | 0 Comentarii | 119 Vizualizari Spitalul Județean din Vaslui oliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Vaslui au declanşat o anchetă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui după ce...

Preluat de la EVZ