loading…

Președintele Donald Trump a interzis intrarea refugiaților sirieni în Statele Unite pe termen nelimitat, ca parte a unor noi măsuri de a “menține teroriștii islamici radicali în afara SUA”. El a semnat un ordin executiv amplu, care prevede și suspendarea, timp de patru luni, pentru toate programele de imigrare, relatează BBC.

De asemenea, prin acest ordin, cetățenii din șase state, în principal musulmane, primesc interdicție de a intra pe teritoriul american timp de trei luni. 

“Voi căuta să implementez un program de examinare extremă pentru a nu permite intrarea în țară a teroriștilor islamiști radicali”, a declarat DonaldTrump, la ceremonia de învestire în funcție a noului secretar al Apărării, James Mattis. Șeful de la Casa Albă a a semnat ordinul executiv la Pentagon, după ceremonia de depunere a jurământului., potrivit Mediafax.

“Am stabilit noi măsuri de verificare pentru a menține teroriștii islamici radicali în afara Statelor Unite. Vor fi admiși doar aceia care vor sprijini țara și care iubesc cu adevărat poporul american”, a subliniat Donald Trump. 

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/trump-scapa-de-teroristii-islamisti-radicali-si-respinge-refugiatii-sirieni-pe-termen-nelimitat-35329.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/trump-scapa-de-teroristii-islamisti-radicali-si-respinge-refugiatii-sirieni-pe-termen-nelimitat-35329-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv