Autor:
Daniel Teodoreanu
|
sâmbătă, 28 ianuarie 2017 | 0 Comentarii
| 217 Vizualizari

<!–

–>

foto simbol

Scandal sexual cu un politician foarte cunoscut. Instanţa a decis trimiterea în judecată, iar în aceste momente subiectul este la Breaking News.

Conform Agerpres, fostul premier italian, Silvio Berlusconi, va fi trimis în judecată, din cauza acuzaţiilor care indică faptul că a mituit martori pentru a nu depune mărturie împotriva lui în scandalul în care a fost acuzat că a plătit femei tinere pentru sex.

O instanţă din Milano este cea care a comunicat această decizie sâmbătă. În 2014, Berlusconi fusese achitat într-un proces în care procurorii îl acuzau că a întreţinut relaţii sexuale cu tânăra de origine marocană Karima El Mahroug, când tânăra era încă minoră.

Ulterior, cazul a cunoscut o altă etapă atractivă mai ales pentru neutri şi presa tabloidă: procurorii l-au acuzat pe fostul premier că a plătit în jur de 10 milioane de euro pentru a corupe martorii ce au depus mărturie în proces; din suma respectivă, Ruby ar fi primit şapte milioane de euro.

Publicaţiile La Repubblica, Il Fatto Quotidiano sau La Stampa au publicat informaţii în care se arată că fostul premier încă le virează bani unora dintre femeile care luau parte la petrecerile supranumite “Bunga Bunga”, inclusiv românelor Ioana Vişan şi Ioana Claudia Amarghioalei.
Berlusconi neagă acuzaţiile, iar avocatul fostului premier, Federico Cecconi, afirmă că acesta le-a oferit fetelor sprijin financiar, nu mită.

„Există riscul ca la proces să fie judecat pentru generozitate”, a spus Cecconi, înaintea procesului care va începe la data de 5 aprilie.

Foto Silvio Berlusconi si Ruby

Tag-uri:
scandal sexual, berlusconi, berlusconi ruby, ruby, silvio berlusconi, scandal sexual politician, breaking news

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului SCANDAL SEXUAL cu un POLITICIAN FOARTE CUNOSCUT. Instanţa a decis TRIMITEREA ÎN JUDECATĂ, iar în aceste momente subiectul este la BREAKING NEWS.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/foto-simbol_19-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/foto-simbol_19-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Daniel Teodoreanu | sâmbătă, 28 ianuarie 2017 | 0 Comentarii | 217 Vizualizari <!-- --> foto simbol Scandal sexual cu un politician...

Preluat de la EVZ