Autor:
Daniel Teodoreanu
|
sâmbătă, 28 ianuarie 2017 | 14 Comentarii
| 9085 Vizualizari

<!–

–>

Laura Codruta Kovesi

Scandal imens în lumea justiţiei. Totul a pornit de la dezvăluirile unui ministru despre şefa DNA.

Fostul ministru al Apărării Naţionale, Corneliu Dobriţoiu, a dezvăluit în direct la România TV că a fost sunat pe telefonul operativ de ministru şi a fost ameninţat de Laura Codruţa Kovesi.

Şefa DNA era foarte nemulţumită din cauza faptului că se aflase că primise grad de la Gabriel Oprea, dar fără să ştie.

„Doamna Kovesi a fost avansată. A primit gradul de locotenent colonel în rezervă. Când a apărut public că a beneficiat, m-a sunat pe telefonul operativ şi mi-a spus că nu a ştiut acest lucru şi că să se rezolve cât mai repede. A folosit termeni imperativi că mă trimite în judecată. I-am recomandat că dacă e supărată, să îl dea în judecată pe cel care a ridicat-o în grad. Dumneaei a acceptat să fie gradată ilegal pentru că nu l-a dat în judecată pe acel om care a ridicat-o în grad. Am luat în serios ameninţarea doamnei Kovesi. Am făcut plângere penală împotriva lui Gabriel Oprea, cel care a ridicat-o în grad, dar a fost clasată”, a declarat Dobriţoiu la emisiunea moderată de Victor Ciutacu.

După apariția acestor informații, DNA a trimis un comunicat de presă, în care spune că ”afirmațiile respective sunt neadevărate, ofensatoare și absurde”

Cu referire la o serie de informații vehiculate în spațiul public apărute în perioada 26-27 ianuarie 2017 la postul de televiziune România Tv și preluate în articolul de presă apărut în data de 27 ianuarie 2017 în cotidianul „Evenimentul Zilei” – prin intermediul paginii www.evz.ro, în care sunt prezentate drept dezvăluiri faptul că “procurorul șef al D.N.A. a amenințat prin telefon un ministru”, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să transmită următoarele:

Afirmațiile au fost făcute de fostul ministru Corneliu Dobrițoiu care, în cursul anului 2013, a fost inculpat și trimis în judecată de către procurorii Direcției Naționale Anticorupție, iar ulterior, în anul 2016 a fost condamnat definitiv la un an de închisoare cu suspendare pentru infracțiunile de participație improprie la infracțiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice și participație improprie la infracțiunea de fals intelectual”, se arată în comunicatul DNA.

Tag-uri:
kovesi, kovesi dna, laura codruta kovesi, Corneliu Dobriţoiu, dobritoiu kovesi, dobritoiu, kovesi grad gabriel oprea, gabriel oprea, dobritoiu gabriel oprea

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului SCANDAL IMENS în LUMEA JUSTIŢIEI. Totul a pornit de la DEZVĂLUIRILE UNUI MINISTRU despre ŞEFA DNA: „Kovesi m-a sunat pe telefonul operativ şi M-A AMENINŢAT”. REACȚIA DNA.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/laura-codruta-kovesi_5-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/laura-codruta-kovesi_5-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Autor: Daniel Teodoreanu | sâmbătă, 28 ianuarie 2017 | 14 Comentarii | 9085 Vizualizari <!-- --> Laura Codruta Kovesi Scandal imens în lumea...

Preluat de la EVZ