loading…

Președintele american, Donald Trump, a semnat ieri, la Pentagon, un decret pentru începerea “reconstrucției” forțelor armate ale SUA, care sunt deja cele mai importante din lume, transmite AFP.

Ordinul executiv cere în special Pentagonului să pregătească în termen de 30 de zile un audit privind starea operațională a forțelor americane în materie de antrenament, muniție, mentenanță sau infrastructuri.

Documentul cere totodată pregătirea unui amendament la bugetul 2017 pentru a putea îmbunătăți din acest an respectiva stare operațională. 

Este vorba “de a începe o mare reconstrucție a forțelor armate ale SUA, pentru a dezvolta un plan pentru noi avioane, noi nave, noi resurse și noi instrumente” pentru personalul nostru în uniformă, a declarat Donald Trump.

Președintele american a semnat decretul chiar după ceremonia preluării funcției de către noul secretar al Apărării, James Mattis. 

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/reconstructia-fortelor-armate-intre-primele-masuri-adoptate-de-donald-trump-35335.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/reconstructia-fortelor-armate-intre-primele-masuri-adoptate-de-donald-trump-35335-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv