loading…

Deși mai sunt două luni până în momentul lansării, Samsung nu mai poate ține secrete detaliile despre Galaxy S8, pe internet ajungând acum prima imagine cu viitorul flagship al companiei sud-coreene.

Prin intermediul celebrului Evans Blass, cel care reușește să obțină informații confidențiale despre majoritatea topurilor de gamă înainte ca acestea să fie prezentate oficial, putem vedea cum va arăta Galaxy S8, notează profit.ro.

Din păcate, această primă imagine vizează spatele telefonului, ca un teaser care promite ca la următorul episod să ne arate și fața. După cum se poate vedea, singura mare diferență pe care a suferit-o partea din spate a telefonului este apariția cititorului de amprente lângă camera foto.

Cititorul de amprente a fost mutat pe spate pentru că, se vehiculează la bursa zvonurilor de încredere, ecranul va acoperi cea mai mare parte a telefonului, ocupând în proporție de peste 90% zona frontală.

În ceea ce privește dotările tehnice, o parte dintre acestea sunt cât se poate de previzibile: procesor Snapdragon 835, cameră foto de 12 MP, 64 GB spațiu de stocare intern și suport pentru carduri de memorie.

Se pare că vor exista două versiuni, ambele foarte mari. Prima variantă, cu ecran de 5,8 va avea o baterie de 3.000 mAh. A doua, cu ecran de 6,2 inch, va dispune de o baterie de 3.500 mAh.

Prezentarea oficială a lui Galaxy S8 va avea loc pe 29 martie, data la care vom vedea dacă aceste informații se confirmă. Se pare că Samsung plănuiește să-l lanseze pe piață la nivel global pe 21 aprilie.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/prima-imagine-cu-galaxy-s8-foto-35347.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/prima-imagine-cu-galaxy-s8-foto-35347-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv