Autor:
Daniel Teodoreanu
|
sâmbătă, 28 ianuarie 2017 | 0 Comentarii
| 26 Vizualizari

<!–

–>

Cainele tarat cu masina

Monstrul care are chip de om. Un bărbat din județul Brașov şi-a chinuit câinele în ultimul hal. Gestul său a stârnit revolta pe Facebook şi a atras atenţia autorităţilor, care-l pot condamna la închisoare.

Un tânăr din judeţul Braşov şi-a legat câinele de maşină şi l-a târât pe drum, gest care a atras atenţia altor şoferi. Imaginile postate pe Facebook îi pot aduce sălbaticului un dosar, conform Digi24.

„Este, cu certitudine, un caz în care un animal este maltratat”, a declarat Claudiu Dumitriu, preşedintele asociaţiei Alianţa pentru Combaterea Abuzurilor.

 „În cazul în care se demonstrează veridicitatea faptelor, pedeapsa de care este pasibil este închisoarea, de la trei luni la un an, sau sancţiunea amenzii”, a spus şi Gabriela Dinu, purtător de cuvânt IPJ Braşov.

Oamenii legii l-au identificat deja pe şofer, un tânăr din Codlea. „La adresa de domiciliu urmează a desfăşura o acţiune de inspecţie şi control, cu o comisie mixtă de control, pentru că la telefonul indicat de inspectoratul Judeţean de Poliţie nu răspunde”, a precizat Mihaela Babi, responsabil compartiment Poliţia Animalelor, DSV Braşov.

Bărbatul riscă, pe lângă pedeapsa penală, o amendă de până la 3.000 de lei.

Tag-uri:
monstrul, caine cu masina, caine tarat cu masina, brasov, codlea, facebook, ipj brasov, caine maltratat

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului MONSTRUL CARE ARE CHIP DE OM. Un bărbat din județul Brașov ȘI-A CHINUIT CÂINELE ÎN ULTIMUL HAL. Gestul său a stârnit REVOLTA PE FACEBOOK şi a atras atenţia autorităţilor .

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/cainele-tarat-cu-masina-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/cainele-tarat-cu-masina-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Daniel Teodoreanu | sâmbătă, 28 ianuarie 2017 | 0 Comentarii | 26 Vizualizari <!-- --> Cainele tarat cu masina Monstrul care are...

Preluat de la EVZ