loading…

John Hurt, actorul din filmul ‘Elephant Man’ și de două ori nominalizat la oscar, a murit la 77 de ani, a anunțat în această dimineață agentul său.

Actorul John Hurt a avut o carieră de succes de șase decenii. A fost de două ori nominalizat la oscar și a primit Globul de Aur în cadrul premiilor Bafta.

A învins lupta cu un cancer pancreatic în 2015, însă problemele de sănătate au persistat. Într-un interviu pentru Radio Times acesta spunea: ‘Nu pot să spun că mă îngrijorează moartea, dar e imposibil să ajungi la vârsta mea și să nu contemplezi, măcar puțin, asupra ei.’

Deși în toamna anului trecut anunța că boala sa este în remisie, problemele de sănătate au continuat pentru John, acuzând și probleme intestinale, care l-au forțat să se retragă din timpul filmărilor pentru următoarea ecranizare, ‘The Entertainer’.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/actorul-de-la-hollywood-john-hurt-a-fost-rapus-de-cancer-la-77-de-ani-35330.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/actorul-de-la-hollywood-john-hurt-a-fost-rapus-de-cancer-la-77-de-ani-35330-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv