Autor:
Ana Petrescu
|
sâmbătă, 28 ianuarie 2017 | 0 Comentarii
| 21 Vizualizari

<!–

–>

Alina Gorghiu, fostul președinte al PNL

Fostul preşedinte al PNL, Alina Gorghiu, lansează un atac dur împotriva lui Liviu Dragnea, pe care îl acuză că iese zilnic în apariţii publice pentru a trage “o porţie cotidiană de plâns”. Ea a spus că liderul PSD şi-a dat seama că cifrele din campanie nu corespund celor din realitate şi nu ştie ce scuze să inventeze.

“Nu trece zi din calendar fără ca domnul Dragnea să nu se victimizeze: că ordonanța cu grațierea nu e pentru el, că Guvernul ăsta rău face de capul lui, că lui i se fac zilnic dosare, că opoziția fură şi că Președintele îi vrea răul!

Aseară, a fost porţia cotidiană de plâns, că Președintele întârzie avizarea bugetului și minunatul program de guvernare nu se aplică instant…

Chiar el, Dragnea, în decembrie, înainte de alegeri, a făcut conferință şi anunța bugetul în varianta PSD! Puteți studia să vedeți că socoteala de acasă nu prea se potrivește cu cea din târg! După Dragnea ar fi trebuit să avem buget în 10 zile de la învestirea Guvernului. Aproape se face luna…dar a fost puțin plecat prin SUA, acolo nu a avut timp ca Premier din umbră să se ocupe de buget. Iar la întoarcere, alte zile pierdute cu refacerea cifrelor prin cotloane….

Acum vrea pe repede înainte, fără a lăsa timp Președintelui şi CSAT-ului pentru o analiză firească, aşa cum s-a făcut şi anul trecut…”, a scris Alina Gorghiu pe pagina personală de Facebook.

Tag-uri:
gorghiu, dragnea, alina gorghiu, liviu dragnea, psd, pnl

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gorghiu, ATAC INCENDIAR la Dragnea: Nu trece zi fără să nu se victimizeze. Își ia zilnic porția de plâns.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/gorghiu-fb-465x390-2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/gorghiu-fb-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Ana Petrescu | sâmbătă, 28 ianuarie 2017 | 0 Comentarii | 21 Vizualizari <!-- --> Alina Gorghiu, fostul președinte al PNL Fostul preşedinte...

Preluat de la EVZ