loading…

Ambasadorul Marii Britanii, Paul Brummel, a declarat ieri, la Alba Iulia, că țara sa va respecta votul privind ieșirea din Uniunea Europeană, dar va fi ‘un prieten pentru România și alte țări din UE’.

„33 de milioane de persoane au votat și majoritatea au votat pentru a ieși. Noi, fiind o țară democratică, trebuie să respectăm votul, deci sarcina mea este să sprijin această ieșire. Ieșim din Uniunea Europeană, nu din instituțiile UE, nu ieșim din Europa. O să fim un prieten pentru România și pentru alte țări din Uniunea Europeană. Un alt aspect important în sarcina mea este de a dezvolta în continuare legături. Pentru această sunt aici la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia pentru că legăturile dintre universități din Marea Britanie și România sunt foarte importante”, a spus Paul Brummell, potrivit Mediafax.

51,9 la sută dintre cetățenii britanici au votat, în vară, pentru ieșirea țării din blocul comunitar.

Ambasadorul Paul Brummell a participat ieri la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, la o conferință cu tema „stilul de conducere al Reginei Maria”, după ce joi a vizitat localitatea Roșia Montană, despre care a spus că este un ”loc deosebit, foarte frumos, foarte valoros, dar cu probleme”.

 

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/ambasadorul-marii-britanii-iesim-din-uniunea-europeana-dar-vom-fi-un-prieten-pentru-romania-35328.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/ambasadorul-marii-britanii-iesim-din-uniunea-europeana-dar-vom-fi-un-prieten-pentru-romania-35328-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv