loading…

Chinezii au intrat astăzi în Noul An, cel al Cocoșului de Foc. De la mic la mare, s-au pregătit cu frenezie, iar orașele au îmbrăcat și ele straie de sărbătoare.

Astrologii ne spun că anul Cocoșului de Foc promite să fie unul marilor reușite.

Din 28 ianuarie 2017 și până pe 15 februarie 2018 ne vom afla în Noul An Chinezesc, adică în semnul zodiacal al Cocoșului de Foc.

“Este un an foarte important, dacă analizăm poziția Cocoșului în zodiacul chinezesc. Este cel de-al 10-lea semn zodiacal, un semn cu o însemnătate deosebită. 10 marchează perfecțiunea”, spune astrologul Mariana Cojocaru.

Astrologii spun că acesta este un simbol al triumfului și promite să fie un an al marilor reușite, cu condiția ca acestea să fie precedate de multă muncă și răbdare.

“Cu toții vom primi ceva din energia acestui semn zodiacal. Vom fi mai fermi, vom acționa fără să ne gândim întotdeauna la consecințe, vom fi mult mai centrați pe dorința de câștig, de afirmare, dar iată un lucru bun, vom avea tendința să economisim”, a mai declarat Mariana Cojocaru, la România TV.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/am-intrat-in-anul-cocosului-de-foc-ce-ne-asteapta-in-urmatoarele-luni-35355.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/am-intrat-in-anul-cocosului-de-foc-ce-ne-asteapta-in-urmatoarele-luni-35355-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv