loading…

Actrița franceză Emmanuelle Riva, cunoscută în special pentru rolurile din ”Hiroshima mon amour” (1959) în regia lui Alain Resnais și din ”Amour” (2012) în regia austriac Michael Haneke, a murit la vârsta de 89 de ani, au anunțat sâmbătă persoane din anturajul acesteia, conform AFP.

Comediana a murit vineri la Paris în urma unei lungi maladii, scrie cotidianul Le Monde, citând surse din apropierea actriței.

”Până la final, ea a fost o persoană activă”, a declarat reprezentanta acesteia Anne Alvares Correa. Toamna trecută, actrița a participat la un eveniment cultural la Villa Medici, prestigioasa instituție artistică franceză de la Roma.

Recent, Emmanuelle Riva a filmat pentru pelicula ”Paris Pieds nus” regizată de Fiona Gordon și Dominique Abel, care va ajunge în martie pe ecranele din Franța.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/actrita-franceza-emmanuelle-riva-a-murit-la-89-de-ani-35354.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/actrita-franceza-emmanuelle-riva-a-murit-la-89-de-ani-35354-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv