loading…

Accidentul s-a petrecut astăzi, în jurul orei 13.30, pe raza Ocolului Silvic Falcău, din județul Suceava. Bărbatul în vârstă de 42 de ani s-a răsturnat cu tractorul pe care îl conducea și a rămas prins sub utilaj, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Suceava, Ionuț Epureanu.

“Bărbatul era din Brodina și exploata material lemnos într-o partidă autorizată pe raza Ocolului Silvic Falcău, pentru o societate din Brodina. Utilajul pe care îl conducea în pădure s-a răsturnat. A fost prins sub utilaj și a murit pe loc”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și neluarea măsurilor de siguranță și securitate în muncă, scrie news.ro.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/accident-grav-un-barbat-de-42-de-ani-a-murit-pe-loc-dupa-ce-s-a-rasturnat-cu-un-tractor-35362.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/accident-grav-un-barbat-de-42-de-ani-a-murit-pe-loc-dupa-ce-s-a-rasturnat-cu-un-tractor-35362-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv