loading…

Traficul este îngreunat în această dimineață, la ieșirea din București către Bragadiru, pe DN 6, din cauza unui accident în care au fost implicate un microbuz și două autoturisme, cinci persoane, între care și un copil, fiind rănite.

Traficul rutier se desfășoară îngreunat pe DN6 București – Alexandria, la ieșirea din București către Bragadiru, din cauza unui accident în care au fost implicate un microbuz și două autoturisme, anunță Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Ovidiu Munteanu, a fost vorba de o depășire neregulamentară, în urma căreia unul dintre autoturisme a intrat în coliziune cu microbuzul.

În urma accidentului, cinci persoane, între care și un copil, au fost rănite, a mai spus Ovidiu Munteanu, potrivit romaniatv.net.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/accident-grav-doua-autoturisme-si-un-microbuz-de-pasageri-s-au-izbit-violent-foto-35336.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/accident-grav-doua-autoturisme-si-un-microbuz-de-pasageri-s-au-izbit-violent-foto-35336-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv